Peacock Meadow | Plympton, Plymouth | April 2018

This project was commissioned by Plymouth City Council as part of their park regeneration project.  The design was inspired by ideas from the young people at Woody’s Youth Group (Woodford Methodist Church, Plympton), then the painting of the shelter in Peacock Meadow took place with the help of local children and families.

DSC_0927~5

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s