Eddystone Reef Neon Corridor | National Marine Aquarium | Plymouth | July 2018

This was a challenging and fun project, to create a neon coral reef in a very dark corridor of the National Marine Aquarium.

The design process began with pencil sketches, then white onto black, before it took shape on the wall.  I used MTN water-based spray paints, starting in white then overlaying in neon colours.  The real challenge was working with the lighting, looking through a mix of natural and UV light to see what the final design would look like.

neon corridor black white

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s